Home » Marvel’s Midnight Suns gratis te claimen via Epic Games Store

Marvel’s Midnight Suns gratis te claimen via Epic Games Store

De Epic Games MEGA Sale 2024 loopt nog tot en met 13 juni, en om dat te vieren, kun je tot dan Marvel’s Midnight Suns gratis downloaden in de Epic Games Store.

Marvel’s Midnight Suns biedt een gameplay-ervaring die sterk doet denken aan spellen zoals XCOM, maar met een cast van personages uit het Marvel-universum, waaronder Doctor Strange, Hulk en Iron Man. Let op: de gratis versie in de Epic Games Store omvat alleen de basisgame, dus niet de DLC die extra personages zoals Deadpool en Venom toevoegt.

Ook na afloop van de Epic Games MEGA Sale 2024 blijft de Epic Games Store gratis games aanbieden. Vanaf 13 juni zijn Redout 2 en Idle Champions of the Forgotten Realms gratis beschikbaar. Mis deze kans niet om je gamebibliotheek uit te breiden!

Wat vind je hier van?

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.