Home » Dragon Age Dreadwolf wordt Dragon Age: The Veilguard

Dragon Age Dreadwolf wordt Dragon Age: The Veilguard

BioWare heeft in een blogpost nieuwe details onthuld over de langverwachte game Dragon Age Dreadwolf.

Het belangrijkste nieuws is dat de game een nieuwe naam heeft gekregen en nu bekend staat als Dragon Age: The Veilguard.

Volgens Gary McKay, die betrokken is bij het project, draait de game om de speler en diens metgezellen, wat de naamswijziging verklaart. Dit suggereert dat spelers in de game verantwoordelijk zullen zijn voor het beschermen van “The Veil” – de magische barrière tussen de normale wereld en de Fade.

Daarnaast heeft McKay onthuld dat spelers in de game worden vergezeld door zeven verschillende metgezellen. Zoals verwacht van eerdere BioWare-games, zullen deze metgezellen elk unieke verhaallijnen hebben en kunnen spelers verschillende soorten relaties met hen aangaan. Met deze aankondiging wordt de anticipatie voor Dragon Age: The Veilguard alleen maar groter.

Wat vind je hier van?

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.