Home » Tweede seizoen Call of Duty: Vanguard en Warzone start volgende week

Tweede seizoen Call of Duty: Vanguard en Warzone start volgende week

Seizoen 2 van Call of Duty: Vanguard en Warzone staat voor de deur.

Vandaag aangekondigd met een spiffy filmische trailer en een gedetailleerde blogpost, begint het nieuwe seizoen voor COD op 14 februari, en veranderingen raken elk stukje multiplayer. Zelfs zombies.

Zoals te zien is in de trailer met Fireteam Yeti, zijn de grote nieuwe toevoegingen aan Warzone gepantserde voertuigen zoals de dodelijke tanks, en de even dodelijke Nebula V, een giftig gas dat een aantal implementaties in het spel heeft. De eerste is via Nebula V-munitie, een nieuw type munitie dat kan worden opgehaald voor handvuurwapens. Het richt geen extra schade aan in vergelijking met standaardkogels, maar laat het gif in de lucht los wanneer het doelwit sterft. Iedereen die zich in de cloud bevindt, wordt geraakt met effecten die lijken op buiten de instortende cirkel van Battle Royale. Het zicht wordt kleiner en de betrokken speler zal na verloop van tijd schade oplopen.

Net als in de trailer komt Nebula V ook in bomvorm. Spelers kunnen een zeer zeldzame koffer bemachtigen die het explosief verbergt met een ontploffingsreeks die kan worden geactiveerd zodra deze is neergezet. De bom kan niet worden gedeactiveerd of ontwapend als hij eenmaal is ontploft, dus gebruik hem verstandig en verlaat Dodge veilig. Draagbare decontaminatie-eenheden zijn een nieuwe veldapparatuur die ook wordt toegevoegd die gebieden van het Nebula V-gas kan verspreiden en de effecten ervan kan neutraliseren.

Andere nieuwe toevoegingen waren onder meer gepantserde transportvrachtwagens, een chemische fabriek, ondergrondse chemische onderzoekslaboratoria, bommenwerpers en herplaatsingsballonnen waarmee je de lucht in kunt vliegen en parachutespringen naar een nabijgelegen plek op het eiland. Lekker handig!

Vanguard multiplayer zal het debuut zien van twee nieuwe maps: Casablanca en Gondola, beide middelgrote driebaans podia. Daarnaast worden er een nieuwe killstreak en nieuwe voordelen geïntroduceerd, en ergens in het seizoen zal het debuut van de nieuwe modus Arms Race en de introductie van voertuigen in Vanguard-multiplayer plaatsvinden.

Zombies krijgt een nieuwe ervaring genaamd Terra Maledicta, die een Egyptische woestijnomgeving introduceert. De COD-blog zegt ook: “Er zullen poorten naar nieuwe arena’s worden geopend, inclusief de Dark Aether zelf op een geheel nieuwe locatie voor Vanguard Zombies.” Er zijn een heleboel nieuwe Zombies-veranderingen, waaronder een nieuwe Healing Aura die begint als een basisteamheling en kan worden gerangschikt om uiteindelijk je hele team nieuw leven in te blazen op een moeilijke plek.

Het lijkt erop dat er genoeg aan de horizon is voor fans van Call of Duty: Vanguard en Warzone om vanaf volgende week te bekijken. De update gaat live op Valentijnsdag op alle platformen waar COD Vanguard en Warzone beschikbaar zijn.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: