Home » Nieuwe trailer Pokémon Sword en Shield onthult nieuwe details

Nieuwe trailer Pokémon Sword en Shield onthult nieuwe details

Een nieuwe trailer voor Pokémon Sword en Shield heeft verschillende nieuwe Pokémon onthuld, waaronder de opvallende Alcremie.

Bekend als de Cream Pokémon, vuurt Alcremie slagroom af als een aanval. Volgens een beschrijving van The Pokémon Company wordt deze crème “rijker naarmate de gelukkiger Alcremie zich voelt”.

Deze crème is eetbaar, de beschrijving onthult – en is “onveranderlijk heerlijk, dus veel banketbakkers streven ernaar om een ​​Alcremie als hun partner te hebben”.

Maar de crème van Alcremie is in de allereerste plaats bedoeld als verdedigingsmechanisme. “Wanneer aangevallen door een tegenstander”, vervolgt The Pokémon Company, “zal Alcremie geurige zalf strooien om hen af ​​te leiden of tijdelijk te verblinden, waardoor ze zichzelf de tijd geeft om te ontsnappen.”

Waarom de grote focus op Alcremie? Nou, het is een voorbeeld van nog een nieuwe monteur voor de games – Gigantamax. We hebben al gezien hoe stadiongevormde sportwedstrijden mogelijk zijn door Pokémon te dynamiseren in enorme versies van zichzelf. Gigantamax gaat nog een stap verder en laat specifieke Pokémon van uiterlijk veranderen wanneer ze dit doen. Het klinkt allemaal erg als Mega Evolution – hoewel die monteur nu officieel met pensioen is en niet terugkomt in Sword en Shield.

Om verdere complicaties toe te voegen – Gigantamax is niet alleen beperkt tot bepaalde soorten Pokémon, maar ook tot bepaalde individuen van die soort. Dus, naar alle waarschijnlijkheid, moet je op specimens jagen waar dit op van toepassing is.

Zoals aangegeven in de trailer, bevatten Sword en Shield ook versiespecifieke gym leaders – een uitbreiding van het gebruikelijke versie-specifieke Pokémon-idee. Schildbezitters vechten karate meester Bea, terwijl Sword de masker-dragende geest-liefhebber Allister bevat.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.