Home » Firmware versie 7.0.0 komt naar de PlayStation 4

Firmware versie 7.0.0 komt naar de PlayStation 4

Sony is begonnen met het uitrollen van de bèta voor PlayStation 4 firmware update 7.00, die je uitvoerig kan testen als je ingeschreven bent als bèta-tester. Firmware 7.00 brengt voornamelijk verbeteringen naar het update-proces zelf en introduceert grotere parties.

Verschillende spelers melden bijvoorbeeld dat Firmware 7.00 toelaat om Parties te starten van maar liefst 16 personen. Dat is een verdubbeling van het huidige maximum aantal. Helaas kunnen bèta-testers geen party starten met spelers die geen deel uitmaken van de test. Al heeft Sony daar wat op gevonden. Elke bèta-testcode kan zo’n 20 keer ingeruild worden. Als jij je ingeschreven hebt om de bèta te checken, geef de de code dan even door aan je maten.

Andere grote nieuwigheden zijn enorme verbeteringen aan het updateproces zelf. Eenmaal firmware 7.00 geïnstalleerd is, hoeft je PlayStation 4 zichzelf niet altijd te herstarten om een nieuwe update te voltooien. Een resem updates zullen voortaan op de achtergrond gedownload en geïnstalleerd worden, waardoor je PlayStation 4 altijd klaar is voor gebruik. Uitzondering zijn uiteraard grote updates zoals nieuwe versies van de firmware.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.