Home » Het Cataclysm-event voor Anthem is nu live

Het Cataclysm-event voor Anthem is nu live

Het is al een tijdje geleden geleden sinds de aankondiging, maar het Cataclysm-event voor Anthem, een tijdelijk evenement dat nieuwe verhaalmissies, uitdagingen en meer introduceert, is eindelijke live gegaan.

Cataclysm zou oorspronkelijk in mei aankomen, als onderdeel van de eerste “Act”van Anthem van inhoud na de lancering. Na de lauwe ontvangst van de game koos ontwikkelaar BioWare ervoor om bijna alle oorspronkelijke plannen uit te stellen om zich te concentreren op het verbeteren van de kernervaring.

Cataclysm, zo verklaarde het, zou een tijdelijke aangelegenheid zijn, die zich in de loop van acht weken afspeelde. Het grootste deel van zijn actie zou de vorm aannemen van een enkele objectieve uitdaging, ontworpen om herhaaldelijk te worden gespeeld om multiplicatoren te maximaliseren en de ranglijsten te beklimmen. Nieuwe inversies zouden wekelijks worden geïntroduceerd en bieden een nieuwe draai aan de kernervaring.

Als onderdeel van de update krijgt Anthem leaderboards, evenals seizoensgebonden valuta – verdiend door het voltooien van de verschillende uitdagingen van Cataclysm – die kunnen worden ingewisseld voor tijdelijke beloningen in de nieuwe seizoenswinkel. BioWare heeft ook gedetailleerde informatie over het modificeren van Inversions, waarin wordt beloofd dat er elke week twee actief zullen zijn tijdens Cataclysm. Inversie-effecten zijn onder meer verhoogde laadsnelheden van de versnelling, schade-immuniteit bij het oppakken van munitie, een toename van de schade bij lage bepantsering en meer.

De update van vandaag brengt ook moeilijkheidsveranderingen, een Luck-revisie (Luck is verwijderd uit alle items en vervangen door bonuspantsering), en er zijn drie nieuwe wapenklassen: pulsversnellers, volt casters en blade slingers. BioWare heeft ook een nieuwe Guild-app gelanceerd, waarmee spelers een gilde kunnen maken en er lid van kunnen worden en met leden kunnen chatten. Guilds kunnen vervolgens in het spel worden bekeken, zodat leden kunnen samenwerken en spelen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.