Home » Forged in the Barrens-uitbreiding komt naar Hearthstone

Forged in the Barrens-uitbreiding komt naar Hearthstone

De volgende uitbreiding van Hearthstone, Forged in the Barrens, staat op het punt het nieuwe jaar in te luiden voor het digitale kaartspel.

Als onderdeel van een themablok volgen de uitbreidingen dit jaar een soort World of Warcraft-voortgangspatroon, aangezien spelers de reis beginnen in de lage (maar nog steeds zeer iconische!) Barrens-zone en vervolgens reizen naar andere gebieden later in hun reis naarmate het jaar vordert. De Barrens is een zone die bekend staat om twee dingen: een levendige babbel en de vrouw van Mankrik.

Naast een aantal kenmerkende Barrens-plezier zoals roofvogels en quillboars, bevat de set een aantal nieuwe functies om Hearthstone op te schudden. Sommige kaarten bevatten de nieuwe Frenzy-monteur, die wordt geactiveerd wanneer de eenheid schade oploopt en overleeft. Sommige eenheden raken echt opgewonden van het oplopen van schade, dus je kunt er zeker van zijn dat de schade-effecten van de kleintje om je troepen op te voeren deel gaan uitmaken van nieuwe strategieën.

Ook een belangrijke opmerking voor zowel de set als voor het spel: spreuken worden in scholen gesorteerd om met nieuwe kaarten te communiceren. Spreuken worden nu bijvoorbeeld geclassificeerd als geheimzinnig, natuur, enz., En dit bepaalt enkele belangrijke interacties. Hearthstone bevat nu kaarten die alleen een boost geven of triggeren op bepaalde spreukscholen, zoals een kaart die extra schade aan natuurlijke spreuken geeft, en niet een deken “plus spreukschade”.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.