Home » Pokémon Masters komt deze week uit

Pokémon Masters komt deze week uit

Als Pokémon Sword en Shield te ver weg zijn en Pokémon Go het gewoon niet doet vanwege je liefde om op regenachtige zomerdagen op de bank te liggen, dan ben je misschien blij te horen dat Pokémon Masters eindelijk een releasedatum heeft.

Pokémon Masters werd eerder dit jaar aangekondigd en heeft eindelijk een releasedatum gekregen, de game verschijnt op 29 augustus voor iOS- en Android-toestellen. De langverwachte Pokémon-game zal wereldwijd te downloaden zijn.

Pokémon Masters is nog een andere manier in de Pokémon-wereld op je mobiel, dit keer via 3v3 real-time gevechten tegen AI-tegenstanders. Met zijn verhaal en strategie biedt het iets traditioneelers dan zijn alternatieve Pokémon Go. Masters is echter ongebruikelijk omdat je zelf geen Pokémon zult vangen en je in plaats daarvan meer zult concentreren op het verzamelen van trainers.

Spelers bevinden zich op het eiland Pasio, de thuisbasis van de Pokémon Masters League, waarvan (uiteraard) het doel is om de kampioen te worden. Met je toegewezen partner Pokémon vecht je tegen iconische personages en hun partner Pokémon uit de hele franchise en rekruteer je ze vervolgens voor je team om je te helpen op je reis. Bij de lancering zijn er 65 Sync-paren om te vechten en te rekruteren. Waarom niet samenwerken met Brock en Misty om de bende weer bij elkaar te krijgen?

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.