Home » Ashen komt naar de PlayStation 4 en Switch

Ashen komt naar de PlayStation 4 en Switch

Na een jaar van Epic Games Store en Xbox One-exclusiviteit, zal ontwikkelaar Aurora44’s broedende coöperatieve actie-RPG, Ashen, op 9 december uitkomen voor de PlayStation 4 en Switch. Daarnaast zal de game beschikbaar zijn op Steam en GOG dezelfde dag.

Ashen prachtig stijlvolle fantasie-actie combineert uithoudingsvermogen gebaseerde derde persoon melee gevechten en open-wereld verkenning, en werpt spelers voort op een reis door een sombere, tijd verwoeste wereld. Tijdens hun reizen kunnen avonturiers kameraden tegenkomen en rekruteren om hen te helpen de uitdagingen van Ashen aan te pakken, imposante bazen te verslaan en hun langzaam groeiende nederzetting uit te breiden. De draai is echter dat deze anonieme vrienden soms andere menselijke medespelers zijn, en niet alleen NPC’s.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.