Home » No Man’s Sky krijgt een grote visuele upgrade en vliegende huisdieren in de nieuwste gratis update

No Man’s Sky krijgt een grote visuele upgrade en vliegende huisdieren in de nieuwste gratis update

Er komt weer een grote gratis update naar No Man’s Sky.

De onophoudelijk evoluerende verkennende ruimtesim van Hello Games No Man’s Sky heeft zojuist weer een gratis update op alle platforms ontvangen; het heet Prisms en brengt ingrijpende visuele verbeteringen aan de toch al opvallende sci-fi-sandbox.

Prisms, de 17e benoemde update van No Man’s Sky sinds de release in 2016, verbetert de visuele presentatie van de game vrijwel over de hele linie. Planeten krijgen bijvoorbeeld verbeterde weerseffecten – Hello Games markeert regen, die nu het licht breekt en ervoor zorgt dat oppervlakken glad en nat worden – terwijl ondergrondse grotten gedetailleerder worden, met verbeterde verlichting en volumetrische mist.

Planetaire fauna is ondertussen gereviseerd met de juiste pelseffecten en als bonus kunnen vliegende wezens – die helaas werden verwaarloosd in de temmen-gebaseerde Companions-update van No Man’s Sky – nu worden geadopteerd en door de lucht worden gereden.

Elders zijn er verbeterde particle effects, meer gevarieerde sterrenvelden terwijl je door de ruimte vliegt, en effecten zoals kromtrekken hebben een audiovisuele make-over gekregen voor een beetje extra pit. Bovendien zijn ruimtestations, vrachtschepen en andere interieurs nu voorzien van reflecterende metalen oppervlakken, volumetrische lichten en gedetailleerde oppervlakken van Parallax Occlusion Mapping.

De bovenstaande toevoegingen zijn beschikbaar op alle platforms, maar Xbox Series X/S-, PlayStation 5- en PC-spelers krijgen ook een paar extra voordelen in de vorm van verbeterde biome-details, verbeterde lichtkwaliteit, en gedetailleerde reflecties. DLSS wordt ook ondersteund voor degenen die een compatibele Nvidia grafische kaart op pc hebben.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.