Home » Gezocht: Presentatoren voor GamersVision

Gezocht: Presentatoren voor GamersVision

In2Gaming is op zoek naar gemotiveerde presentatoren voor een nieuw YouTube-programma en een podcast.

Wat zoeken wij?
1. Video presentatoren
2. Video editors
3. Podcast presentatoren

Minimale leeftijd:
De minimale leeftijd om te deel te kunnen nemen aan dit project is 15 jaar of ouder. De reden waarom wij dit doen is dat wij iedereen een kans willen bieden om zijn droom of hobby achter na te gaan. Deelnemen aan dit project is op vrijwillige basis: dat houdt in dat je geen loon zult krijgen gedurende de uitvoering van dit of een van de andere projecten van In2Gaming.

Wat wij bieden:
We hebben nu nog een klein groepje en hopen jou daar graag aan toe te voegen. We zijn continu in ontwikkeling. Werken bij In2Gaming is op vrijwillige basis, je zult dus geen vast salaris krijgen. Wel zal je andere vette dingen van ons krijgen zoals bijvoorbeeld de nieuwste games, de heetste hardware en toegang tot leuke evenementen.

Lijkt het je wat om deel te nemen aan dit project. Stuur dan een e-mail naar m.janssen@in2gaming.com met jouw motivatie en de functie waarin je geïnteresseerd bent!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: