Home » The Witcher krijgt een animatiefilm

The Witcher krijgt een animatiefilm

Er komt een animatiefilm van The Witcher naar Netflix.

Dat The Witcher een populaire reeks is, staat buiten kijf. Niet alleen CD Projekt Red verdiende handenvol geld met het verhaal van de Poolse fantasyschrijver Andrzej Sapkowski, maar nu staat ook Netflix te springen om meer The Witcher naar zijn publiek te brengen. Zo krijgt de franchise er na de Netflix-serie ook een animatiefilm bij.

The Witcher: Nightmare of the Wolf brengt een nieuwe bedreiging naar The Continent, al zijn verdere details van het plot niet bekend. Weten we wel: de film komt van hetzelfde dat ook de live-action serie naar ons scherm bracht.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.