Home » Kingdom Hearts III Re Mind nu verkrijgbaar op PlayStation 4

Kingdom Hearts III Re Mind nu verkrijgbaar op PlayStation 4

De Re Mind-uitbreiding voor Kingdom Hearts III is vanaf vandaag verkrijgbaar op de PlayStation 4.

In Re Mind kunnen spelers die Kingdom Hearts III voltooiden met Sora beginnen aan een nieuwe speelbare episode, waarin hij gevechten vanuit de perspectieven van zijn vrienden kan ervaren en onderweg nieuwe waarheden ontdekt. Spelers kunnen ook de strijd aangaan met verschillende krachtige eindbazen, inclusief de dertien eindbaasgevechten van de Limitcut Episode en een eindbaasgevecht in de Secret Episode. Daarnaast kunnen spelers genieten van de nieuwe Data Greeting Mode, slideshowfuncties en het nieuwe Premium Menu dat toegang biedt tot verschillende moeilijkheidsniveaus en gameplay-uitdagingen.

De Re Mind-uitbreiding is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4. Het Kingdom Hearts III Re Mind + Concert Video-pakket, met daarin naast alle Kingdom Hearts III Re Mind-content ook videobeelden van het Kingdom Hearts – World of Tres – Orchestra-concert dat op 30 november 2019 is opgenomen in Osaka, is vanaf vandaag ook verkrijgbaar.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.