Home » Microsoft beloont Xbox-gamers die bugs vinden in het systeem

Microsoft beloont Xbox-gamers die bugs vinden in het systeem

Microsoft komt met een bounty programma voor het vinden van bugs in het systeem.

Weet jij wat van coderen en programmeren? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de infrastructuur van Xbox. Microsoft heeft namelijk een Xbox Bounty Program gelanceerd, waarbij je tot wel 20.000 dollar kan verdienen als je bugs of veiligheidsrisico’s in de Microsofts software vindt.

Afhankelijk van de bug en hoe uitgebreid jouw analyse van de bug is, kan je tussen 500 en 20.000 dollar verdienen. Uiteraard is het de bedoeling dat je alleen technische rapporten inzendt van onveilige coderingen, die je toelicht via heldere uitleg of een video. DDos tests uitvoeren of digitale aanvallen lanceren om je punt te bewijzen wordt niet toegestaan.

Dat Microsoft net nu een dergelijk programma lanceert, hoeft niet te verrassen. De volgende generatie consoles staat voor de deur en ook bereidt de uitgever zich voor op de lancering van Project xCloud.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: