Home » The Foundation komt later deze maand naar Control

The Foundation komt later deze maand naar Control

De eerste DLC van Control, The Foundation, zal later deze maand verschijnen.

Remedy zal dieper in het oudste huis graven en meer van zijn prachtige paranormale shooter Control’s zorgvuldig gearchiveerde mysteries opgraven, wanneer de eerste van de twee eerder aangekondigde uitbreidingen van de game, The Foundation, op 26 maart arriveert.

Sinds Remedy eind vorig jaar de roadmap voor content na de lancering gedetailleerd beschreef, bleef het verleidelijk krenterig over de exacte aard van de twee uitbreidingen, waarbij alleen werd onthuld dat ze allebei binnen de ruimtelijk onbetrouwbare grenzen van het oudste huis zouden vallen en dat ze zouden introduceren nieuwe verhaalinhoud, zijmissies, wapens en mods.

In de aanloop naar de release van The Foundation later deze maand zijn die lippen echter eindelijk een fractie losser geworden; de korte nieuwe teaser-video van de ontwikkelaar suggereert dat de uitbreiding, althans gedeeltelijk, zal zien dat protagonist Jesse Faden haar zoektocht naar Helen Marshall, het hoofd van de Federal Bureau of Control, hervat, na haar nogal abrupte vertrek in het basisspel.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.