Home » Call of Duty: Warzone krijgt volgende maand nieuwe anti-cheat tool

Call of Duty: Warzone krijgt volgende maand nieuwe anti-cheat tool

Call of Duty: Warzone krijgt een anti-cheat-systeem op kernelniveau in een update die voor volgende maand is gepland.

Alsof de ernst van deze ontwikkeling werd erkend, bevatte een persbericht van Activision op woensdag verschillende verklaringen en geruststellingen over de privacy van spelers en wat het Ricochet Anti-Cheat-systeem op hun computers zal doen. Ricochet werkt alleen wanneer spelers Call of Duty : Warzone op hun PC spelen, zei Activision, en de software is geen “always-on” monitor. “De driver op kernelniveau controleert en rapporteert alleen activiteiten met betrekking tot Call of Duty”, aldus de verklaring.

Een stuurprogramma dat op het kernelniveau van een PC is geïnstalleerd, heeft toegang op hoog niveau tot de software en toepassingen die op die machine zijn geïnstalleerd, inclusief het stuurprogramma voor de grafische kaart. Ricochet houdt toezicht op toepassingen die proberen te communiceren met Call of Duty: Warzone of deze te manipuleren .

“Het waarborgen van de privacy van spelers is uiterst belangrijk, en het vooruitzicht van een stuurprogramma op kernelniveau kan sommige spelers een pauze geven”, zei Activision. Wanneer spelers Call of Duty: Warzone afsluiten , wordt de driver uitgeschakeld, aldus het bedrijf. Ricochet zal ook “nieuwe server-side tools bevatten die analyses controleren om valsspelen te identificeren, verbeterde onderzoeksprocessen om valsspelers uit te roeien, updates om de accountbeveiliging te versterken, en meer.”

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: