Home » Payday 3 krijgt offline modus en verbeterde matchmaking

Payday 3 krijgt offline modus en verbeterde matchmaking

Starbreeze Studios kondigt aan dat Payday 3 een offline modus zal krijgen, geleidelijk aan toegevoegd in verschillende fasen, samen met verbeteringen aan het matchmaking-systeem.

Starbreeze Studios brengt een update uit voor Payday 3, waarbij een offline modus wordt geïntroduceerd. De modus zal in verschillende fasen worden toegevoegd, waarbij in de eerste fase een solo-modus beschikbaar zal zijn die nog steeds verbonden is met het internet.

In latere fasen zal de noodzaak voor constante internetverbinding verminderen. Daarnaast werkt de ontwikkelaar aan verbeteringen van de matchmaking-functionaliteit, die momenteel problematisch is. Sociale en coöperatieve functies worden dit jaar toegevoegd, gevolgd door een robuuster matchmaking-systeem gepland voor release in 2024.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.