Home » Suicide Squad: Kill The Justice League aangekondigd

Suicide Squad: Kill The Justice League aangekondigd

Suicide Squad: Kill The Justice League komt over twee jaar uit.

Het was een grote dag voor Suicide Squad bij DC FanDome, een livestream van een dag vol onthullingen van aankomende games, strips, films en meer. Het plezier van de Suicide Squad begon met een kijkje achter de schermen bij de aankomende film van James Gunn. Later op de dag kregen we de eerste trailer te zien van Rocksteady Studios ‘Suicide Squad: Kill the Justice League-game, die in 2022 uitkomt en een coöperatieve ervaring voor één tot vier spelers is.

Ja, je leest het goed: we spelen deze game pas in 2022. In de trailer debuteerde Rocksteady met vier personages: Harley Quinn, King Shark, Deadshot en Captain Boomerang. We horen ook de stem van Amanda Waller, die de ploeg eraan herinnert dat ze moeten doen wat ze zegt, anders zullen de bommen in hun hoofd ontploffen.

The Squad bevindt zich in Metropolis, dat momenteel wordt binnengevallen door Brainiac en zijn buitenaardse volgelingen, waarvan al snel wordt onthuld dat ze paars bloed hebben als de Squad korte metten met hen maakt.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.