Home » World of Warcraft onthult Ardenweald

World of Warcraft onthult Ardenweald

Ardenweald is de nieuwste zone in World of Warcraft.

We verwachten allemaal dat World of Warcraft: Shadowlands ergens dit jaar zal aankomen, en mogelijk eerder dan later. Blizzard heeft besloten spelers een voorproefje te geven van wat er in het Azeroth-hiernamaals te wachten staat door enkele details te onthullen van een van de 4 belangrijkste zones die spelers zullen nivelleren en verkennen terwijl ze op weg zijn naar level 60.

Aan het begin bepalen spelers een Shadowlands-factie om naast te staan. Als je een factie selecteert, krijg je toegang tot een speciale convenantzaal, berg, transmog-bepantsering en nog veel meer – je convenantidentiteit speelt een grote rol in Shadowlands op zowel functioneel als smaakniveau. Op dit moment geven ze ons een vroege blik op Ardenweald, het rijk van de Night Fae. Als je van druïden en de Emerald Dream, geesten en al dat soort dingen houdt met een vleugje winter in plaats van zomer, dan wordt dit het verbond voor jou.

Net als de andere grote zones na het leven, komt Ardenweald met zijn eigen speciale bewoners en omgevingen die het onderscheiden. Je kunt hier een volledig overzicht krijgen van alle nieuwsgierige wezens die je kunt ontmoeten op de World of Warcraft-site.

We hebben nog geen releasedatum voor Shadowlands, maar ik verwacht dat een aankondiging niet zo ver weg kan zijn.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.