Home » Ubisoft stelt nieuwe Ghost Recon Battle Royale-game uit

Ubisoft stelt nieuwe Ghost Recon Battle Royale-game uit

Ubisoft heeft de eerste test van zijn nieuwste Ghost Recon-game uitgesteld.

lechts een paar weken na de onthulling is de gesloten technische test voor Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline voor onbepaalde tijd uitgesteld, maakte Ubisoft woensdag bekend.

Ubisoft’s aankondiging van de vertraging was uiterst vaag en bood geen andere reden dan dat een vertraging de beste keuze was en dat het “ontwikkelingsteam zich inzet voor het creëren van de best mogelijke ervaring.”

Dat gezegd hebbende, komt de beslissing niet zo’n grote verrassing, gezien de negatieve reactie van fans op de aankondiging van de game. Ghost Recon Frontline is een gratis te spelen shooter voor 100 spelers die is geïnspireerd op het Battle Royale-genre. Met andere woorden, de game staat ver af van de trage, tactische, squadronactie waar de Ghost Recon-serie om bekend staat.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: