Home » Star Wars: Squadrons officieel uit de doeken gedaan

Star Wars: Squadrons officieel uit de doeken gedaan

EA, Motive en Lucasfilm hebben Star Wars: Squadrons eindelijk onthuld.

Star Wars-fans willen al lang een andere X-Wing-game en ontwikkelaar Motive Studios beantwoordt die oproep mogelijk met Star Wars: Squadrons, een nieuwe hondengevechtgame die je in de cockpit van een X-Wing of TIE Fighter plaatst. Star Wars: Squadrons wordt op 2 oktober uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en PC (via Steam, Epic Games Store en Origin) met crossplay ondersteuning. De PlayStation 4- en PC-versies kunnen ook in VR worden gespeeld.

Star Wars: Squadrons speelt zich af na de Battle of Endor en bevat zowel een multiplayer-component als een singleplayer-campagne. Voor de campagne creëert Motive een nieuw verhaal dat zich ontvouwt vanuit het perspectief van wat de studio ’twee aanpasbare piloten’ noemt, één voor het Republic Vanguard Squadron en een ander voor het Empire Titan Squadron. De wingmates aan je zijde zijn originele personages. We weten nog niet wie ze zijn, maar het lijkt erop dat je ze voor het eerst kunt bekijken in de onderstaande screenshots. Motive hint ook naar cameo’s van bekende personages.

De multiplayer-component richt zich op 5v5-hondengevechten. We gaan ervan uit dat je de “Wing” of “TIE” kunt selecteren voordat je de lucht in gaat. Motive heeft het raamwerk geboden voor een van de multiplayer-modi genaamd Fleet Battles. Spelers beginnen een briefingruimte waar schermutselingen zijn gepland en vertrekken vervolgens om het op te nemen tegen een rivaliserend team met als uiteindelijk doel hun vlaggenschip te vernietigen. Deze gevechten verlopen vanuit het perspectief van de eerste persoon en bevatten ook doelstellingen. Sommige locaties zijn nieuw voor Star Wars, waaronder de verbrijzelde maan van Galitan en de gasreus van Yavin Prime. Het spelen van multiplayer zal je belonen met ervaringspunten die er uiteindelijk toe leiden dat rangen worden verdiend, wat je op zijn beurt nieuwe wapens, motoren, schilden en rompen geeft. Aanpasbare opties worden uitgedeeld om het uiterlijk van uw piloot te veranderen,

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.