Home » Hideo Kojima werkt aan twee nieuwe games

Hideo Kojima werkt aan twee nieuwe games

Hideo Kojima heeft een aantal nieuwe projecten in de maak.

Volgens het rapport van SiliconEra dat verwijst naar een nieuwjaarsinterview met Famitsu. Er wordt niet veel gezegd over de inhoud van Kojima’s projecten, maar hij vermeldt dat hij zowel aan een “grote” titel als aan een “nieuw uitdagend” project werkt. Het onderscheiden van die tweede titel als “nieuw” kan een nieuwe IP voor Kojima Productions impliceren, terwijl de andere iets is waar de studio al bekend mee is. We zullen nog even moeten wachten om erachter te komen of dat het geval is of niet.

Kojima benadrukte ook de wens om media te creëren buiten de grenzen van gaming, wat in lijn is met de recente opening van Kojima Productions van een nieuwe bedrijfsafdeling die zich richt op het ontwikkelen van tv- en filmprojecten.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.