Home » Outriders komt naar Google Stadia

Outriders komt naar Google Stadia

Square Enix heeft zojuist via een persbericht bekend gemaakt dat Outriders op de Google Stadia zal verschijnen.

Outriders is een coöp-RPG-shooter met woeste krachten en intense actie, diepe RPG-mechanics en een meeslepend verhaal dat is gesitueerd in een duistere sci-fi-wereld. Spelers worden een Outrider, een gevallen pionier van een vergeten verleden, herboren met vernietigende krachten. Bepaal je eigen speelstijl, laat je krachten in level stijgen, en verzamel brute guns en gear tijdens een epische reis om te overleven.

Tot mijn genoegen kan ik bekendmaken dat Outriders voor Google Stadia zal verschijnen,” zei Sebastian Wojchiechowski, CEO en studiohoofd bij People Can Fly. “Eén van de kernconcepten van Outriders is dat je de game op je eigen manier speelt, met een personage-progressiesysteem dat ongekende creativiteit en flexibiliteit mogelijk maakt. Met de spannende en innovatieve Cloud-technologie van Google Stadia, kun je waar je maar wilt op je eigen manier spelen

Outriders verschijnt tegen het einde van 2020 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en pc.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.