Home » Square Enix laat werknemers permanent thuiswerken

Square Enix laat werknemers permanent thuiswerken

Square Enix laat zijn werknemers permanent thuiswerken.

Dit zal ook het geval zijn na COVID19. Het bedrijf zal vanaf 1 december 2020 zijn policy bijwerken. Het plan is om het personeel onder te verdelen, in thuiswerkers, en mensen die permanent op kantoor blijven werken.

80% van het personeel zal thuis gaan werken. De policy zal voorlopig enkel in Japan doorgevoerd worden. De reden dat het bedrijf dit is o.a. om een privacy-balans tussen werk en privé te ontwikkelen. Eerder maakten bedrijven als Facebook, Twitter en Microsoft al bekend dat hun personeel permanent meer thuis mogen werken.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.