Home » Final Fantasy XIV-regisseur wil dat fans stoppen met World of Warcraft aanvallen

Final Fantasy XIV-regisseur wil dat fans stoppen met World of Warcraft aanvallen

Final Fantasy XIV lijkt sinds korte tijd de kroon van de meest populairste MMO te hebben overgenomen. 

De regisseur Naoki Yoshida, wil alleen dat zijn fans stoppen met World of Warcraft aan te vallen. Door de recente gebeurtenissen van de afgelopen dagen ontstaat er eens een enorme haat voor de populaire World of Warcraft. Dit komt doordat de populaire Twitch streamer Asmongold besloot om tijdelijk over te stappen naar Final Fantasy XIV. Volgens Naoki Yoshida is World of Warcraft altijd een inspiratie geweest voor de ontwikkeling van Final Fantasy XIV.

Naoki Yoshida stelt dan ook niet op prijs dat zijn fans World of Warcraft afkraken, wat zeker begrijpelijk is. Of dit de ondergang van World of Warcraft is zeker niet het geval. Volgens de statistieken van Active Player kan de game elke maand nog op minimaal 6 miljoen spelers rekenen. Blizzard maakt zelf geen officiële cijfers mee bekend dus we kunnen dit niet helemaal zeker weten.

Korte duur?
Persoonlijk denk ik dat deze transfer van korte duur is. Gezien de game wel vaker voor hetere vuren heeft gestaan. En de speler aantallen achteraf weer bleken te stijgen. Daarnaast staat ook de release van de MMO van Amerzon, New World gepland. Het beloofd een interessante periode te worden voor de MMO-genre.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: