Home » Beyond Good and Evil-film komt naar Netflix

Beyond Good and Evil-film komt naar Netflix

Beyond Good and Evil, de cultklassieker uit 2003, krijgt een Netflix-film die naar verluidt live-actie combineert met animatie.

Volgens The Hollywood Reporter zal Rob Letterman, die detective Pikachu uit 2019 regisseerde, de regie op zich nemen voor de Beyond Good and Evil-film. Volgens het rapport bevindt de aanpassing zich al in de vroege ontwikkeling en is het team momenteel op zoek naar schrijvers.

Fans van Beyond Good and Evil hebben geroepen om een ​​nieuwe inzending in de serie, en op E3 ​​2017 kondigde Ubisoft Beyond Good and Evil 2 aan met een filmische trailer. Helaas zijn details sindsdien relatief schaars. Eerder deze maand bevestigde Ubisoft echter dat het langverwachte vervolg op de game nog steeds aan de gang is, maar fans moeten niet verwachten dat ze in de nabije toekomst te veel zullen horen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.