Home » Xbox Series S speelt geen Xbox One X Enhanced versies van backwards compatibility games af

Xbox Series S speelt geen Xbox One X Enhanced versies van backwards compatibility games af

Er zijn meer details vrijgegeven over de functies van de Xbox Series S.

Microsoft heeft verduidelijking gegeven over backwards compatibility functies voor de aankomende Xbox Series S-console, waarmee wordt bevestigd dat de machine zijn eigen verbeteringen zal toepassen in plaats van Xbox One X-verbeteringen te ondersteunen op backwards compatibility games.

Momenteel biedt Xbox One X, de krachtigste console van de huidige generatie van Microsoft, machine-exclusieve verbeteringen voor bepaalde Xbox One- en backwards compatibility Xbox 360-titels, waaronder hogere resoluties tot 4K, HDR-ondersteuning, snellere framesnelheden en verbeterde textuurfiltering.

De exacte verbeteringen die worden aangeboden door Series S zullen ongetwijfeld per game verschillen, maar Microsoft zegt dat spelers kunnen verwachten “verbeterde textuurfiltering, hogere en consistentere framesnelheden, snellere laadtijden en Auto HDR”.

Xbox Series S is ontworpen om next-gen-titels te spelen met 1440P en 60fps (hoewel 120fps en 4K-upscaling worden ondersteund), volgens Microsoft, en kost €299,- wanneer het op 10 november in Nederland wordt gelanceerd.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.