Home » Fortnite Chapter 2 – Season 5 voegt Baby Yoda, Hunters, Quests en meer toe

Fortnite Chapter 2 – Season 5 voegt Baby Yoda, Hunters, Quests en meer toe

Het vierde seizoen van Fortnite is voorbij en het nieuwe seizoen komt er snel aan.

Epic Games noemt het vijfde seizoen “Zero Point” en het betekent dat de weinige regels die dit universum heeft officieel uit het raam zijn verdwenen. In verschillende realiteiten worden jagers opgeroepen om te vechten tegen een dreigende dreiging die “de lus” wordt genoemd. Van manga-personages die eruit zien alsof ze letterlijk uit een anime zijn gekomen, tot een raar pannenkoek-achtig ding.

De nieuwe wereld is onstabiel en het is aan de spelers om de personages op het eiland te helpen door premies en speurtochten aan te gaan. Om dat te doen, moet je ervoor zorgen dat je alles weet wat er gaande is, zodat je anderen als bondgenoot kunt inhuren. Heeft u behoefte om te onderhandelen? Daag ze uit voor een duaal en dweil de vloer met ze.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.