Home » Cyberpunk 2077 verwijderd uit PlayStation Store

Cyberpunk 2077 verwijderd uit PlayStation Store

De PlayStation 4-versie van Cyberpunk 2077 is uit de PlayStation Store gehaald door Sony.

De game raakte de lat van Sony voor klanttevredenheid niet en wordt verwijderd van de digitale marktplaats van PlayStation. Mensen die de game hebben gekocht en niet tevreden zijn met de prestaties, kunnen een terugbetaling aanvragen. Het enige dat je hoeft te doen, is naar de website van Sony gaan, inloggen en je verzoek om terugbetaling indienen.

De lancering van Cyberpunk 2077 was onstabiel. PC-spelers hebben een game meegemaakt die de verheven visie van de originele E3-show heeft waargemaakt, maar PlayStation 4- en Xbox One-spelers niet. De PC-versie bevat fouten, maar de consoleversies zitten vol met prestatieproblemen waardoor het soms bijna onspeelbaar is. Framerate-drops, character pop-in en harde crashes zijn slechts enkele van de problemen die je tegenkomt op PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar-CD Projekt Red zal ongetwijfeld veel van deze problemen moeten oplossen voordat de game weer beschikbaar is voor aankoop op PlayStation-platforms.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.