Home » Pokémon viert volgend jaar 25-jarig jubileum

Pokémon viert volgend jaar 25-jarig jubileum

Volgend jaar bestaat Pokémon 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Tijdens de Macy’s Thanksgiving Day Parade van gisteren onthulde Pokémon Company International haar 25-jarig jubileumlogo. Begeleid door een gigantische Pikachu-paradeballon, voerden een dansgroep van Pikachu en trainers een korte routine uit voor een instrumentale versie van “Gotta Catch ‘Em All” voordat het logo werd onthuld dat je hierboven ziet.

Hoewel we al weten dat er ergens in de toekomst een nieuwe Pokémon Snap naar Switch komt , zullen we waarschijnlijk nog veel meer leren over wat de toekomst biedt voor de Pokémon-franchise. Met de oorspronkelijke Japanse lancering van de serie op 27 februari 1996, noemde Pokémon Company International 27 februari “Pokémon Day” en heeft het een traditie opgebouwd om op die dag speciale evenementen te houden.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.