Home » Resident Evil Village-trailer onthult meer plotdetails, locaties en monsters

Resident Evil Village-trailer onthult meer plotdetails, locaties en monsters

Tijdens de Resident Evil Showcase is er een nieuwe trailer uitgebracht en meer details vrijgegeven rondom Resident Evil Village.

Resident Evil Village probeert zijn spelersbasis tot op het bot te koelen met macabere omgevingskunst, bloedstollende gevechtsontmoetingen en griezelige verhalende spanning. In de nieuwe trailer die vandaag is uitgebracht tijdens de Resident Evil Village Showcase en het 25-jarig jubileum, is Ethan Winters van Biohazard opnieuw overgeleverd aan geesten, monsters en een vampierdame.

Tijdens de openingsmomenten van de trailer geeft een eenvoudig telefoongesprek tussen de beruchte witgeklede vrouw en de mysterieuze zuster Miranda vage hints over het complot van Resident Evil Village. Ethan Winters is ontsnapt aan de kwade klauwen van iemand die Heisenberg heet en is om de een of andere reden in het kasteel geïnfiltreerd. Ethans vrouw wordt opnieuw vermist en er staat een belangrijke ceremonie op stapel – het is geen verrassing dat occulte praktijken een cruciale rol in het verhaal zullen spelen. We krijgen ook een korte glimp van Chris Redfield en een griezelige man die een zonnebril opdoet en een trenchcoat met wat lijkt op telekinetische krachten en een bottenbrekende club.

Resident Evil Village wordt op 7 mei gelanceerd voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en PC.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.