New Pokémon Snap ontvangt een releasedatum

Een nieuwe trailer van New Pokémon Snap voor de Switch geeft de releasedatum van de game vrij.

Nintendo bevestigde dat er in juni vorig jaar een New Pokémon Snap op komst was en nu hebben we een nieuwe trailer die het door fotografie aangedreven avontuur laat zien naast een bevestigde releasedatum.

New Pokémon Snap komt op 30 april aan op de Nintendo Switch en brengt het grappige fotospel weer volledig terug. Hoopvolle trainers zullen in staat zijn om naar de Lental-regio te gaan en naar hun ecologische hart te verkennen, door getrouw hun indrukwekkende Pokémon Photodexes op te bouwen terwijl ze deze schattige kleine zakmonsters in hun natuurlijke habitat observeren.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!