Home » Overwatch 2 en Diablo IV worden dit jaar niet uitgebracht

Overwatch 2 en Diablo IV worden dit jaar niet uitgebracht

Het ziet ernaar uit dat Overwatch 2 en Diablo IV dit jaar niet meer uit gaan komen.

Nu BlizzConline  over slechts een paar weken komt, verwachten spelers misschien dat er tijdlijnen verschijnen voor een paar van de aankomende titels van Blizzard, zoals Overwatch 2 of Diablo IV. In een winstoproep vandaag werd informatie doorgegeven die misschien niet helemaal verrassend is, maar spelers toch teleurstelt. Hoewel ik denk dat niemand dit jaar een Diablo IV-lancering verwachtte, is Overwatch 2 een heel andere zaak, en het ziet er niet naar uit dat hij dit jaar aan dek zal lanceren.

Diablo IV zag er geweldig uit toen we het meer dan een jaar geleden op BlizzCon zagen, maar het heeft duidelijk een lange weg te gaan en de verwachtingen zijn vrij duidelijk dat het een tijdje duurt om in de ingewanden van de hel te marineren totdat het klaar is om te gaan. Ik denk niet dat velen van ons verwachtten het dit jaar te zien, hoewel Diablo Immortal een waardevolle snack kan zijn voor diegenen die op zoek zijn naar verdoemenis en demonen. Natuurlijk zijn veel mensen op zoek naar een Diablo-kernervaring buiten de mobiele sfeer, maar hopelijk krijgen we een kans om meer te weten te komen over wat er gaat komen op het gebied van systemen en mechanics voor Diablo IV tijdens het digitale BlizzCon-evenement van dit jaar.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.