Home » Forza Horizon 4 racet in maart naar Steam

Forza Horizon 4 racet in maart naar Steam

De populaire racegame Forza Horizon 4 komt binnenkort naar Steam.

Forza Horizon 4 komt op 9 maart naar Steam en is de eerste keer dat de franchise op een niet-Microsoft-platform is verschenen. Net als de Xbox-versie biedt de Steam-port volledige cross-play en alle uitgebrachte DLC. De Steam-versie is een samenwerking tussen ontwikkelaar Playground Games en Sumo Digital.

Op gigantische kaarten zijn spelers vrij om rond te dwalen en een verscheidenheid aan racetypes en doelen te voltooien (waarvan vele dom) om hun reputatie te vergroten, nieuwe auto’s te kopen in een verbluffend grote garage, chique huizen te kopen om die voertuigen te huisvesten, en meer. Forza Horizon 4 introduceerde seizoenen in de serie, die de dynamiek van races veranderden en een prachtige visuele variatie toevoegden. Door de jaren heen verschillende autopacks en modi, waaronder een battle royale, hebben ervoor gezorgd dat de Horizon 4 sterk blijft.

Over uitbreidingen gesproken, Microsoft en Playground hebben vandaag ook aangekondigd dat het Hot Wheels Legends-autopack “binnenkort” komt. Hoewel de officiële details niet beschikbaar zijn gemaakt, kan ik me voorstellen dat het vergelijkbaar zal zijn met de Hot Wheels-content in Forza Horizon 3, die nieuwe kaarten en Hot Wheels-achtige tracks bevatte.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.