Home » Pedro Pascal van The Mandalorian speelt Joel in The Last of Us tv-serie

Pedro Pascal van The Mandalorian speelt Joel in The Last of Us tv-serie

Pedo Pascal speelt Joel in The Last of Us tv-serie.

We hebben nu officieel onze Joel in de aankomende The Last of Us tv-serie van HBO. Met het bevestigde nieuws dat Bella Ramsey van Game of Thrones de rol van Ellie op zich neemt, is nu bevestigd dat mede- Game of Thrones-acteur en The Mandalorian-ster Pedro Pascal de rol van Joel op zich zal nemen.

Zoals gemeld door Deadline, heeft Pascal officieel de deal getekend om Joel te spelen, een cynische overlevende die wordt ingehuurd om een ​​jong meisje in veiligheid te brengen. Dat meisje, Ellie, en hij ontwikkelden een vader / dochterband in een gevaarlijke wereld vol verlies en dood.

De komende serie zal plaatsvinden tijdens de gebeurtenissen van de eerste game en is bedoeld om te “verbeteren” waar velen verliefd op werden tijdens het begin van de reis van Joel en Ellie samen. Naughty Dog werkt samen met Sony Pictures Television, Word Games en The Mighty Mint voor deze aanpassing, waarbij Kantemir Balagov naast Craig Mazin zal regisseren als co-executive producer en hoofdschrijver.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.