Home » Rogue-klasse komt naar Diablo IV

Rogue-klasse komt naar Diablo IV

De Rogue-klasse zal speelbaar zijn in Diablo IV.

Diablo IV zal dit jaar niet meer verschijnen, maar BlizzCon gaf Blizzard de kans om enkele nieuwe elementen voor de komende ARPG te demonstreren. De belangrijkste onthulling is absoluut de Rogue-klasse. Dat klopt, we gaan helemaal terug naar de originele Diablo voor de inspiratie voor deze. Als je een fan bent van Diablo II’s Assassin of Diablo III’s Demon Hunter, wanhoop dan niet, want je kunt dit behendigheidsarchetype op verschillende manieren uitbouwen. Wil je van vijand naar vijand zippen en ze neersteken met doordrenkte dolken die betoverd zijn met gif, kou of andere betoverde elementen? Dat kan!

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.