Home » Volgend jaar lente komt er meer Final Fantasy XVI-nieuws

Volgend jaar lente komt er meer Final Fantasy XVI-nieuws

Meer Final Fantasy XVI-nieuws komt in de lente van 2022.

Final Fantasy XVI-producer Naoki Yoshida ging naar Twitter voor een aankondiging over de ontwikkeling van de game. Onder verwijzing naar COVID-19-problemen, waaronder hoe werken op afstand invloed heeft gehad op kritieke aspecten van de game-ontwikkelingspijplijn, legde Yoshida uit dat nieuws over de titel dit jaar is uitgesteld en in het voorjaar van 2022 moet worden verwacht.

Aangezien het jaar bijna voorbij is, zou het feit dat deze nieuwsuitval uit 2021 viel niet erg verrassend moeten zijn, en vele, vele games over de hele wereld zijn in verschillende hoedanigheden vertraagd of beïnvloed door COVID-19. Je kunt het hele bericht hier in de onderstaande Tweet bekijken!

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.