Home » Pokémon Legends Arceus aangekondigd

Pokémon Legends Arceus aangekondigd

Pokémon Legends Arceus is officieel door Nintendo onthuld.

Nintendo viert vandaag alles wat met Pokémon te maken heeft en een van de aankondigingen toonde de nieuwste game in de iconische franchise, een titel die een pagina neemt uit Legend of Zelda: Breath of the Wild met een verbluffende open wereld in de Sinnoh-regio voor Generation 4 het nieuwste Pokémon-avontuur is Pokémon Legends Arceus.

Een van de coolste aspecten van de nieuwe game is dat trainers niet alleen in de ‘gotta catch’ em all’-mentaliteit zitten, maar dat spelers nu op hun Pokémon kunnen rijden om te rijden, door te vliegen of om mee te rennen. Het is een heel andere manier om te communiceren met de pocketmonsters die we door de jaren heen hebben leren kennen en liefhebben, terwijl fans nog meer vrijheid krijgen om naar hartenlust rond te dwalen.

De Feudal Japan-stilering van deze nieuwe game is een leuke bijkomstigheid, waardoor die verkenning van de open wereld nog mooier wordt als je de allerbeste wordt. Het idee om terug te gaan in de tijd met de franchise is ook een interessante kijk, vooral als we kijken naar de afgelopen jaren voor deze serie. Op basis van de trailer ziet Legends Arceus eruit alsof het een ongelooflijk vredig avontuur zou kunnen zijn voor diegenen die willen ontdekken, terwijl het nog steeds vertrouwde gameplay biedt die fans kennen en waarderen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.