Home » Met de PlayStation 5-update kun je eindelijk games naar USB-opslag verplaatsen

Met de PlayStation 5-update kun je eindelijk games naar USB-opslag verplaatsen

Je kunt nu Sony’s grote PlayStation 5-systeemsoftware-update downloaden.

Er is een optie voor de PS5 om automatisch HDR-functies uit te schakelen wanneer de console niet-HDR-inhoud detecteert. 120Hz-ondersteuning voor 1080p pc-monitoren wordt nu ook ondersteund.

Ten slotte zijn er opties om je console en de voeding van je tv te koppelen – dus je tv wordt ingeschakeld wanneer je je PS5 aanzet, of je PS5 schakelt over naar de rustmodus als je je televisie uitzet.

Je kunt games niet rechtstreeks naar een USB-stick downloaden, dus je hebt nog steeds ruimte nodig voordat je ze door elkaar schudt. Games die op USB-drives zijn opgeslagen, worden ook niet automatisch bijgewerkt totdat ze weer naar uw SSD zijn overgebracht.

Daarnaast zegt Sony dat je met sommige games delen ervan naar USB kunt verplaatsen en niet andere (nogmaals, geen namen noemen, maar ik denk aan Call of Duty).

Een andere belangrijke functie die morgen wordt toegevoegd, is de mogelijkheid voor Share Play over meerdere generaties. Dit betekent dat PS5-bezitters een vriend op PS4 hun game kunnen laten bekijken of zelfs kunnen meedoen. Ondersteuning voor virtuele coöp op de bank is ook ingeschakeld.

Andere toevoegingen zijn een Request to Join-functie op PS4 en PS5, en een verbeterd Game Base-menu om gemakkelijker te schakelen tussen je party en andere vrienden.

Je kunt gamechat uitschakelen en het volume van andere spelers aanpassen, het aantal trofeeën aanpassen dat resulteert in een automatisch screenshot, de zoomvergroting van het scherm aanpassen en game-updates vooraf downloaden.

Ook de PlayStation-app krijgt een update. Dit voegt een verlanglijstfunctie, online vriendmeldingen en de mogelijkheid toe om de online status van je console in te stellen. Met een nieuwe update in de nabije toekomst kun je deelnemen aan PS5-multiplayer-sessies via de app, de opslag van de PS5-console beheren en trofeeën vergelijken met vrienden.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.