Home » No Man’s Sky: Waypoint-update nu beschikbaar

No Man’s Sky: Waypoint-update nu beschikbaar

De grote 4.0-update van No Mans Sky is nu eindelijk te downloaden.

De grote nieuwe 4.0-update van No Man’s Sky – nu officieel getiteld Waypoint – is eindelijk in het wild. Maar terwijl ontwikkelaar Hello Games brak met de traditie voor deze nieuwste releases en enkele van de toevoegingen onthulde vóór de lancering, heeft de studio nu een aantal extreem lange patch-opmerkingen gedeeld, waarin de inhoud in aanzienlijk gedetailleerder detail wordt besproken.

De dingen op het hoogste niveau waarvan we al wisten; Zoals Hello Games-baas Sean Murray eerder deze week aan Eurogamer vertelde , gaat Waypoint — dat naast een nieuwe Switch-poort voor No Man’s Sky arriveert — minder over grote nieuwe toevoegingen en meer over grote verbeteringen van de levenskwaliteit.

Daartoe had Hello Games eerder een hoop rejigging en stroomlijning geplaagd die bedoeld waren om de laatste zes jaar aan updates van No Man’s Sky “in een meer samenhangend geheel” te veranderen, evenals een nieuwe, minder grindy Relaxed-modus, een opknapbeurt van de Survival-modus, plus uitgebreide opties voor aangepaste games.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: