Home » Crowfall ontvangt een releasedatum

Crowfall ontvangt een releasedatum

Crowfall, een PVP MMO heeft eindelijk een releasedatum, namelijk 6 juli.

Over het algemeen is het een online fantasiespel over het bestrijden van andere spelers. Dat is het punt. Er is een beetje monstergevechten, maar alleen echt om te dienen als een tutorial terwijl je snel een level omhoog gaat. Er is een level-cap van 30 waar je in een paar uur heel dicht bij kunt komen als je snel bent.

Er zijn een paar werelden in het spel, waarvan sommige veranderen, andere niet. De meest coolste zijn de Dregs, waar de grote oorlogen tussen gilden plaatsvinden. Dit is een plaats van belegeringsoorlogen, van kastelen en forten en 100v100-gevechten. Deze campagnes kunnen dagen, weken of maanden duren, maar uiteindelijk is er altijd een winnaar, en die winnaars krijgen de beste beloningen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.