Home » Nieuwe The Batman-trailer uitgebracht

Nieuwe The Batman-trailer uitgebracht

Een nieuwe trailer die vandaag is onthuld voor The Batman-film.

De nieuwe trailer voor The Batman, die op 4 maart volgend jaar naar de bioscoop komt, toont slechts een voorproefje van de actie. De DC Comics IP heeft een lange geschiedenis van films, en deze bevat de klassieke Catwoman naast onze caped crusader.

Een beetje een minder gebruikte schurk in vergelijking met opmerkelijke reuzen zoals The Joker, The Riddler zou een interessante antagonist kunnen zijn in deze film. Ik hoop echt dat het niet de Batman-versie van Saw wordt, aangezien de Riddler meer een hands-off stijlvijand is, en nu hebben we een grote trailer van twee minuten om te bekijken. Daarin zien we tal van nietjes – de donkere, ruige Gotham, de Batmobile, een ogenschijnlijke reis naar het bewogen verleden van de familie Wayne, en meer. Al met al ziet dit eruit als een passende donkere kijk op Batman.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.