Home » Nieuwe gameplay The Lord of the Rings: Gollum getoond

Nieuwe gameplay The Lord of the Rings: Gollum getoond

Het is tijd om nog een reis naar Midden-Aarde te maken, dit keer met de kostbaar zoekende Gollum.

Een nieuwe trailer voor de aanstaande release van The Lord of the Rings: Gollum heeft ons allemaal een beter beeld gegeven van de gameplay. Hier zien we de titulaire Gollum-schaalmuren, sluipend in de struiken en orcs met rotsen laten vallen.

We krijgen ook een kijkje bij enkele van de andere personages uit Middle-earth. Deze omvatten Gandalf en de elvenkoning Thranduil, een mysterieuze nieuwe elf (van wie ik vermoed dat het Mel is uit de preview waar ik eerder dit jaar voor was uitgenodigd), de Nazgûl en het achtbenige wonder Shelob.

“Gollum is misschien wel het meest verguisde en onbegrepen wezen in heel Midden-aarde, vervloekt met duellerende persoonlijkheden en een constante dwang om zijn Preciousss te vinden”, schrijft ontwikkelaar Daedalic.

“Of hij nu door hoog gras kruipt of in rivieren zwemt, Gollum moet zich aanpassen en in de schaduw bewegen als hij vijanden wil ontwijken tijdens zijn avontuur. Van de bergen van Mordor tot de mijnen van Moria en door Mirkwood Forest, spelers zullen een verschillende omgevingen en beleef een boeiend verhaalavontuur.”

The Lord of the Rings: Gollum verschijnt op 1 september op pc, PlayStation 4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. Het komt ook naar de Nintendo Switch.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: