Home » Eerste aanvullende content MultiVersus vertraagd.

Eerste aanvullende content MultiVersus vertraagd.

De nieuwe content voor MultiVersus zal later verschijnen.

De crossover-vechtgame van onze dromen, MultiVersus, is de nieuwste prijswinnaar van het vechtgenre. Van Adventure Time tot Game of Thrones, de debuuttitel van Player First Games is een gekke samensmelting van legendarische franchises die fans gecharmeerd heeft gemaakt van de luchtige kunststijl en op Super Smash geïnspireerde gameplay. Helaas zijn het eerste seizoen van de rijzende kampioen en het volgende speelbare personage, Morty (Rick & Morty), teruggedrongen. Een definitieve releasedatum is nog onbekend.

Tweets vrijgegeven door het MultiVersus-ontwikkelteam bedanken spelers voor hun voortdurende steun en geduld terwijl ze het onverwachte nieuws aankondigden (zie hierboven). Hieronder kunt u de volledige verklaring lezen:

“Heel erg bedankt aan iedereen die MultiVersus speelt. Het is geweldig om te zien dat zoveel spelers genieten van het spel en de lancering van de open bèta is nog maar het begin. We willen iedereen laten weten dat we de start van seizoen 1 en de release uitstellen of Morty naar een latere datum. We weten dat dit voor sommigen teleurstellend kan zijn en willen onze community verzekeren dat we toegewijd zijn aan het leveren van nieuwe en opwindende inhoud waar spelers blij van worden. We laten je de timing zo snel mogelijk weten. We waardeer je geduld en enthousiasme en kijk ernaar uit om binnenkort seizoen 1 te onthullen!”

Seizoen 1 was oorspronkelijk gepland om op 9 augustus te lanceren. Voor nu moet je gewoon bezig blijven met het schoppen van Lebron James. John Carson gaf een preview van MultiVersus voor ons en sloot zijn bevindingen af ​​door te zeggen: “Ik ging met lage verwachtingen de alfatest van MultiVersus in. weg onder de indruk van wat ik tot nu toe heb gespeeld. De cast is tot nu toe geweldig en elk personage brengt unieke gameplay en mechanica in de strijd.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: