Home » Naughty Dog brengt nieuwe The Last of Us Part 1-vergelijkingsvideo uit

Naughty Dog brengt nieuwe The Last of Us Part 1-vergelijkingsvideo uit

Bekijk hier een vergelijking van The Last of Us Part 1 en het origineel.

PlayStation onthulde dat de lang geruchte remake van The Last of Us echt was, uren voordat Naughty Dog het officieel kon onthullen tijdens Geoff Keighley’s Summer Game Fest, maar helaas is het toch echt.

In navolging van het vervolg, The Last of Us Part II, heet de remake The Last of Us Part 1 , en het is prachtig. Het kost ook $ 70, en sommige fans hebben kritiek geuit op Naughty Dog en PlayStation voor die prijs , waarbij ze aanvoerden dat $ 70 een hoog prijskaartje is voor een game die op de PlayStation 3 is uitgebracht voordat deze een jaar later wordt geremasterd voor de PlayStation 4. Het lijkt ook grotendeels dezelfde game te zijn, alleen met verbeterde graphics en enkele wijzigingen in AI-systemen en andere dingen onder de motorkap. Desalniettemin komt het uit op 1 september en kost het €70.

Sinds de onthulling heeft Naughty Dog langzaam informatie verspreid over de aankomende titel, inclusief nette vergelijkingsvideo’s die laten zien hoe drastisch de visuele upgrades zijn. De studio heeft vanmorgen een nieuwe uitgebracht, deze keer waarin een reeks wordt vergeleken met Ellie en Joel die op een weg paard rijden. Bekijk het hieronder zelf:

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: