Home » Sonic Frontiers geanimeerde proloog toont Knuckles in actie

Sonic Frontiers geanimeerde proloog toont Knuckles in actie

Knuckles schittert in de geanimeerde proloog van Sonic Frontiers.

Het officiële Sonic the Hedgehog YouTube-kanaal heeft een korte animatiefilm geüpload met de titel ‘Sonic Frontiers Prologue: Divergence’. Met Knuckles in de hoofdrol, onthult de korte film hoe hij op het eiland belandde dat spelers in Sonic Frontiers verkennen. Hieronder kun je de zes minuten durende animatie in zijn geheel bekijken.

In de trailer geeft Knuckles een voice-over uitleg over zijn achtergrond tot nu toe, inclusief het feit dat hij de taak had om de Master Emerald te bewaken, een relikwie die al geruime tijd niet meer in de Sonic-serie is verschenen. De trailer eindigt met Knuckles die absoluut enkele robots vernietigt, en hoewel we geen indicatie hebben gekregen dat hij speelbaar zal zijn in Sonic Frontiers, doet die reeks me hopen dat hij dat zal zijn.

Knuckles is het grootste deel van het bestaan ​​van de franchise een belangrijk Sonic-personage geweest, dus het is niet verwonderlijk dat hij opduikt in het nieuwste avontuur van de blauwe vervaging. Hoewel deze geanimeerde proloog ons inzicht geeft in hoe hij op het eiland terechtkwam, is het nog steeds niet helemaal duidelijk waarom, vooral als het gaat om het verschijnen van Sage (een nieuw personage geïntroduceerd in Sonic Frontiers) aan het einde van de trailer. We zullen moeten wachten op de volledige game om erachter te komen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: