Home » Netflix kondigt Gears of War live-actiefilm en animatieserie aan

Netflix kondigt Gears of War live-actiefilm en animatieserie aan

Er komt een film en animatieserie van Gears of War.

De eerste Gear of War-game werd vandaag 16 jaar geleden uitgebracht en Netflix viert dit door plannen aan te kondigen om de serie om te zetten in zowel een live-actiefilm als een animatieserie voor volwassenen.

De streaminggigant onthulde het nieuws in een tweet die licht is op details, maar stelt dat het samenwerkt met Gears-ontwikkelaar The Coalition. Op basis van de bewoording van de tweet klinkt het alsof de geanimeerde show na de release van de film zal komen. Daar blijft het misschien niet bij, aangezien Netflix ook zegt dat er “potentieel is voor meer verhalen om te volgen!”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.