Home » Warzone 2 en DMZ worden woensdag getoond

Warzone 2 en DMZ worden woensdag getoond

Check woensdag de eerste beelden van Warzone 2 en de nieuwe DMZ-modus.

Verschillende Youtube en Twitch-streamers hebben gemeld op hun social media kanalen dat ze woensdag worden ingevlogen naar Los Angeles gevlogen om Warzone 2.0 en de nieuwe DMZ-modus te spelen.

In september werd er al wat informatie vrijgegeven omtrent deze nieuwe versie. Warzone 2.0 zal een nieuwe map genaamd Al Mazrah bevatten, die ook in de campagne en multiplayer van Modern Warfare 2 voorkomt. Verder zou het een nieuwe gulag krijgen waar spelers in twee teams van twee strijden voor de vrijheid. Ook bevat Warzone 2.0 meerdere cirkels die uiteindelijk samenkomen tot een cirkel en bevat het pve-elementen. Zo zouden er strongholds te vinden zijn met sterkere loot bewaakt door AI-soldaten.

Verder zal de nieuwe DMZ-modus gebaseerd zijn op de populaire Escape From Tarkov. Waarbij spelers worden gedropt in realistische gevechtssituaties en omstandigheden waarbij ze ook loot kunnen verzamelen.

Warzone 2.0 zal vanaf 16 november 2022 speelbaar zijn voor iedereen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: