Home » Gearbox neemt Volition over

Gearbox neemt Volition over

Nadat Saints Row niet aan de verwachtingen voldeed is Volition nu overgenomen Gearbox.

Saints Row, een reboot voor de serie, werd in augustus uitgebracht en hoewel sommige spelers tevreden waren met het eindresultaat, waren anderen dat niet. En nu, omdat Saints Row niet aan de volledige verwachtingen van Embracer Group voldoet, wordt ontwikkelaar Volition onderdeel van Gearbox Entertainment.

Dit nieuws komt via Video Games Chronicle , waarin wordt gemeld dat Lars Wingefors, CEO van Embracer, deze overgang besprak in een verklaring die samen met de bedrijfsresultaten over het tweede kwartaal werd vrijgegeven.

“De ontvangst van Saints Row voldeed niet aan de volledige verwachtingen en liet de fanbase gedeeltelijk gepolariseerd achter”, zei Wingefores in de verklaring. “De game-ontwikkelingsstudio, Volition, heeft hard gewerkt om de spelerservaring te verbeteren. Financieel presteerde Saints Row in lijn met de verwachtingen van het management in het kwartaal. In de toekomst zal Volition overgaan om onderdeel te worden van Gearbox, dat alle tools heeft, inclusief een ervaren managementteam in de VS, om toekomstig succes bij Volition te creëren.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: