Home » Dead Island 2 uitgesteld tot april

Dead Island 2 uitgesteld tot april

Dead Island 2 is uitgesteld tot april.

Oorspronkelijk gepland voor 3 februari, zal deze aankomende zombieravotten nu op 28 april uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 en PC. Het is een vertraging van ongeveer 12 weken, wat niet veel langer is gezien de fans hebben wacht bijna een decennium op dit vervolg. Wat betreft de reden waarom ontwikkelaar Dambuster Studios en uitgever Deep Silver Dead Island 2 hebben uitgesteld, wil het team meer tijd om ervoor te zorgen dat de game bij de lancering zo goed mogelijk is.

Hier is de volledige verklaring over de vertraging:

“We hebben belangrijk nieuws, dus laten we die pleister er meteen aftrekken. We stellen Dead Island 2 uit – de nieuwe releasedatum is 28 april 2023. De ironie van het uitstellen van Dead Island is ons niet ontgaan, en we zijn net zo teleurgesteld als jullie ongetwijfeld. De vertraging is slechts 12 korte weken en de ontwikkeling is nu op het laatste rechte stuk: we gaan de tijd nemen die we nodig hebben om ervoor te zorgen dat we een game kunnen lanceren waar we trots op zijn. Voor degenen onder jullie die al jaren wachten, bedankt dat je bij ons bent gebleven. 
“In de tussentijd zullen we een opwindende nieuwe trailer en gameplay uitbrengen tijdens de Dead Island 2-showcase die op 6 december in première gaat op onze Twitch- en YouTube-kanalen en op de Dead Island-website.” 

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: